четвер, 22 серпня 2013 00:15

Івану Сліпченку, якого нібито викрав Лісогор, загрожує 5 років в'язниці в Україні

Івану Сліпченку, якого нібито викрав Лісогор, загрожує 5 років в'язниці в Україні
Олег Лісогор Фото: all-biography.ru

Фігурант ліберійського кримінальної справи проти чемпіона світу з плавання Олега Лісогора українець Іван Сліпченко звинувачується на батьківщині в крадіжці. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на сюжет ТСН.

"З'ясувалося, що жертва так званого викрадення - Іван Сліпченко - нечистий перед законом. Ми знайшли його в базі осіб, які переховуються від органів влади. В Україні Сліпченко звинувачують у крадіжці, йому загрожує 5 років в'язниці", - йдеться в репортажі.

За інформацією ТСН, в Україні Сліпченко шукають на прохання суду і без його санкції міліція оголосити його в міжнародний розшук не може.

Раніше в МЗС України повідомили, що чемпіон світу з плавання Олег Лісогор підтвердив порушення проти нього в Ліберії кримінальної справи за підозрою в насильницькому утриманні людини. Судові слухання по суті почнуться наступного тижня.

Лісогор повідомив, що забезпечений адвокатом, і спростовує висунуті проти нього звинувачення, які засновані на інформації українця Івана Сліпченка.

Нагадаємо, на сайті ліберійської газети Heritage з'явилася інформація, що два громадянина України, в тому числі чемпіон світу з плавання, затримані ліберійського національною поліцією за звинуваченням у викраденні та тривалому утриманні людини, також громадянина України. Як наголошується в повідомленні, Лісогор діяв спільно зі своїм бізнес-партнером Миколою Чернишовим, а викрадений ними Сліпченко працював в одному з казино Монровії на запрошення. За даними видання, обвинувачені викрали Сліпченка і утримували його в одній з квартир під замком протягом 9 днів після того, як дізналися, що той був пов'язаний в Україні зі злочинними колами, і мали намір вислати його на батьківщину.

 

Зараз ви читаєте новину «Івану Сліпченку, якого нібито викрав Лісогор, загрожує 5 років в'язниці в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути