четвер, 22 грудня 2011 15:45

Суарес має намір оскаржити дискваліфікацію за расизм

Суарес має намір оскаржити дискваліфікацію за расизм

Форвард англійського футбольного клубу "Ліверпуль" Луїс Суарес подасть апеляцію на восьмиматчеву дискваліфікацію, накладену на нього за расистські висловлювання на адресу захисника клубу "Манчестер Юнайтед" Патріса Евра.

Про це заявив агент і адвокат футболіста Алехандро Бальбі, повідомляє інтернет-видання Goal.com.

Суарес був дискваліфікований 20 грудня. Футболіста покарали за інцидент, що стався 15 жовтня під час матчу "Ліверпуля" і "МЮ". Після цієї гри Евра заявив, що Суарес образив його під час матчу, назвавши негром. Форвард "Ліверпуля" в свій захист сказав, що в іспанській мові слово "негр" є нейтральним і в його рідному Уругваї не вважається образливим, на відміну від англомовних країн.

Асоціація футболу Англії (FA) визнала Суареса винним у расистських образах і, крім дискваліфікації, призначила йому штраф - 40 тисяч фунтів (48 тисяч євро).

Як повідомляє сайт Liverpool Echo, поки "Ліверпуль" не отримав мотивований висновок від FA. Тільки після того, як цей документ прийде до клубу, розпочнеться відлік 14 днів, протягом яких Суарес зможе подати апеляцію. За правилами FA, Суарес може виступати за "Ліверпуль" до тих пір, поки не буде прийнято рішення щодо його апеляції.

Зараз ви читаєте новину «Суарес має намір оскаржити дискваліфікацію за расизм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути