вівторок, 10 квітня 2007 18:26

Стоїчков покинув збірну Болгарії

 

Легендарний Хрісто Стоїчков, 41 рік, сьогодні покинув пост головного тренера збірної Болгарії, повідомляє Спорт-Експрес.

- Ми прийняли відставку Стоїчкова і менеджера команди Дімітара Дімітрова, - повідомив президент Болгарського футбольного союзу Борислав Міхайлов, колега колишнього форварда "Барселони" по збірній Болгарії зразка 1994 року.

Причиною відходу зоряного форварда 90-х з свого посту стала критика, що обрушилася на нього після домашньої нічиєї з Албанією (0:0) в рамках відбірної кампанії Euro-2008. В даний момент болгари знаходяться на третьому місці в своїй групі, відстаючи на 2 очка від румун і на 5 - від голландців.

Стоїчков прийняв національну команду в 2004 році і не зміг вивести її у фінальну стадію чемпіонату світу-2006.

Іспанські телеканали TV3 і TVG, посилаючись на спортивного директора "Сельти" Фелікса Каньєро повідомили, що Стоїчков близький до підписання контракту з галісійським клубом. Сьогодні клуб попрощався з колишнім головним тренером Фернандо Васкесом.

Зараз ви читаєте новину «Стоїчков покинув збірну Болгарії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути