пʼятниця, 21 грудня 2012 21:16

Столичний "Арсенал" можуть розформувати

Столичний "Арсенал" можуть розформувати
ФК "Арсенал" (Київ) більше не цікавий спонсорам клубу. Фото: faeri.ru

За наявними відомостями, проект під назвою "Арсенал" (Київ) більше не цікавий спонсорам клубу, інформує "Команда".

Видання також підтверджує інформацію про відхід із команди її головного тренера Леоніда Кучука, який отримав згоду керівництва "канонірів" на розірвання чинного контракту. Що ж стосується подальшого розвитку ситуації з "Арсеналом", то в зимове міжсезоння не виключений масовий вихід із команди провідних виконавців.

Оптимістичний варіант для "канонірів" може бути таким: на посаді головного тренера Кучука замінює його асистент Юрій Бакалов. Що стосується песимістичного варіанту розвитку подій, то він може бути дуже простий: команда зніметься зі змагань, а ФК "Арсенал" припинить своє існування. У такому випадку головним болем нинішніх керівників клубу буде лише розпродаж футболістів, оскільки, як відомо, ні стадіону, ні бази у "канонірів" немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я ні з ким не вів переговори, у мене контракт з "Арсеналом"- Кучук

Крім того, у разі банкрутства "Арсеналу" і навіть якщо столичний клуб таки залишиться на плаву, йому доведеться в терміновому порядку розбиратися з міжнародними боргами. На початку грудня Слідча палата інстанції УЄФА з фінансового контролю клубів передала на розгляд Арбітражній палаті справу ФК "Арсенал" (Київ) у зв'язку з тим, що його боргові зобов'язання з 30 червня по 30 вересня 2012 року не тільки не були погашені, але навіть виросли.

УЄФА оштрафувало "Арсенал" на 75 тисяч євро. Але 30 тисяч із цієї суми є відкладеним штрафом, який клуб зобов'язаний буде заплатити у випадку, якщо не доведе до 31 березня 2013 року, що погасив прострочені платежі у відповідності до Статуту УЄФА.

Зараз ви читаєте новину «Столичний "Арсенал" можуть розформувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути