середа, 04 листопада 2009 13:24

Степаніщев допомагатиме Захарову у збірній України

Степаніщев допомагатиме Захарову у збірній України

Тренер "Сокола" Анатолій Степаніщев, який виступав в роки молодості під керівництвом Анатолія Богданова, Бориса Михайлова, Олександра Сеуканда, Віктора Тихонова і Олександра Якушева, тепер передаватиме свої знання хокеїстам збірної України.

48-річний Степаніщев відгукнувся на пропозицію Михайла Захарова асистувати йому в національній команді країни. На тренерському містку "синьо-жовтих" Степаніщев замінить Анатолія Хоменка, якого не відпустив в збірну ярославський "Локомотив".

Де-юре Степаніщев ще не призначений тренером збірної, проте, де-факто Анатолій Миколайович вже возз"єднався в збірній України зі своїм колишнім партнером по "Соколові" і збірній СРСР Юрієм Шундровим (тренер воротарів), а також помічником Захарова в "Юності" Олександром Щеблановим.

Нагадаємо, у жовтні Захарова призначили наставником збірної України. Перед тренером поставили завдання - перемогти на чемпіонаті світу-2010 в Голландії і вивести збірну України з першого дивізіону в еліту.

За матеріалами ХК "Сокол"

Зараз ви читаєте новину «Степаніщев допомагатиме Захарову у збірній України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути