пʼятниця, 06 квітня 2018 22:12

Ставленик Суркіса шукатиме нового тренера для "Динамо"

Ставленик Суркіса шукатиме нового тренера для "Динамо"
Євген Красніков

Ігор Суркіс підтвердив: Євген Красніков з наступного сезону працюватиме в "Динамо". Красніков – один із найкращих селекціонерів країни. Свого часу він побудував " Металіст". Найбільш успішним був в роботі на латиноамериканському ринку. Запросив до Харкова Тайсона, Марлоса, Сосу. За помірні гроші. Той же Тайсон був придбаний за 6 мільйона доларів, а проданий до "Шахтаря" майже за 20. Тим же шляхом пішли Марлос та Азеведо. Із гравцями із Африки та Східної Європи не виходило працювати. Хоча спроби були.
Для "Динамо" добір гравців став проблемою останні роки. Навіть в "жирні" часи витрачалися десятки мільйонів доларів, а результату не було. Зараз вже остаточно стало зрозуміли, що на старожилах майбутнього не створиш. Потрібна свіжа кров. Відповідальність на свої плечі взяли молоді футболісти. Але вони нестабільні.

Викликає побоювання викликає той факт, що в Києві бразильці та аргентинці не були успішними. Виняток – Ринкон, Данило Сілва та Бетао.

Можливо, причина в тому, що " Динамо" раніше купувало футболістів, проте не звертало увагу на особисті якості. Багато бразильців через молодий вік не змогли адаптуватися до наших реалії, стати своїми в команді, не змогли бути успішними у нашому силовому футболі, хтось не концентрувався виключно на грі. "Шахтар" мав більше успіху із молодими бразильцями, але від давав їм час на адаптацію, та й колектив був португаломовний.

Незрозуміле ставлення Краснікова та його команди до молоді. В " Металісті" ніхто із молодих не грав в першій команді. Був в обоймі першої команді Артем Радченко. Але через проблеми із режимом він себе не зміг реалізувати.

Викликає побоювання викликає той факт, що в Києві бразильці та аргентинці не були успішними. Виняток – Ринкон, Данило Сілва та Бетао

В "Динамо" є свої традиції. Зараз про себе починає заявляє молодь. Ніхто не зрозуміє, якщо Ігор Суркіс від цього всього відмовиться та піде шляхом " Металіста" або "Шахтаря".

Нині команді потрібен центральний захисник. Можливо, навіть не один. Потрібен гравець в середину поля.

Напевно, для "Динамо" головна проблема не футболісти, а тренер, який із ними працює. В " Металісті" було чітке розуміння тренерських вимог Мирона Маркевича.

Селекційний відділ знав, які гравці потрібні тренеру. В "Динамо" доля Хацкевича залишається не зрозумілою. Тренер робив ставку на одних футболістів, а зараз грає іншими. Тільки воротарів цього сезону було чотири. Навряд чи Хацкевич зможе вдало працювати із таким тонким матеріалом, як гравці із Латинської Америки. Тут потрібен підхід. Тому для Краснікова та його команди в першу чергу постає завдання пошук успішного тренера, який буде шукати індивідуальний підхід до кожного гравця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" має змінити головного тренера

Разом з Красніковим до "Динамо" залучений селекціонер Вадим Комардін, який раніше працював у "Металісті" та "Дніпрі" і володіє португальською мовою.

Зараз ви читаєте новину «Ставленик Суркіса шукатиме нового тренера для "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути