понеділок, 09 вересня 2019 11:47

Став відомий наступний потенційний суперник Ломаченка

Став відомий наступний потенційний суперник Ломаченка
В цьому році Ломаченко може провести ще один бій

Український чемпіон світу в легкій вазі за версіями WBA, WBO і WBC Василь Ломаченко в своєму наступному поєдинку може вийти у ринг проти австралійця Джорджа Камбососа-молодшого. Про це заявив промоутер українця Боб Арум.

"Хочу, щоб Ломаченко провів ще один бій цьогоріч. Я знаю велику кількість місць за межами США, де можна організувати такий бій. Сподіваюся, ми зможемо знайти підходяще місце і провести бій в іншій країні. Це моя мета, а вже наступного року він зможе провести поєдинок проти переможця бою Коммі - Лопес.

Василь - велика зірка. Тому він повинен битися не тільки в США, а по всьому світу, як це робив Мухаммед Алі. Є австралієць Джордж Камбосос-молодший, він дуже хороший боксер. Постараємося знайти для Ломаченка гідного суперника ", - цитує Арума worldboxingnews.net.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ф'юрі принизив Усика

У ніч із 31 серпня на 1 вересня Ломаченко переміг Люка Кемпбелла одноголосним рішенням суддів і завоював чемпіонський пояс за версією WBC. У 11-му раунді британець був посланий у нокдаун, але все ж протримався всю дистанцію поєдинку.

Зараз ви читаєте новину «Став відомий наступний потенційний суперник Ломаченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути