четвер, 05 квітня 2007 19:06

Старков вдруге прийняв збірну Латвії

 

Олександр Старков, 51 рік, знову очолив збірну Латвії з футболу, інформує Спорт - Експрес.

Після того, як колишній наставник збірної Латвії Юрій Андрєєв пішов у відставку, Старков вважався єдиним реальним претендентом на пост тренера. Тренерська рада Футбольної федерації Латвії висунула кандидатуру Старкова, і в четвер правління ФФЛ офіційно схвалило її. Старков допрацює із збірною Латвії відбірний турнір Euro-2008, а потім очолюватиме команду ще впродовж двох циклів.

- Цей фахівець не потребує додаткових рекомендацій. Як можна забути, що саме з Олександром Старковим пов"язаний найбільший успіх в історії латвійського футболу - вихід у фінальну частину чемпіонату Європи 2004 року?! Зараз становище у збірної Латвії складне, але ми пов"язуємо із Старковим великі надії, - сказав генеральний секретар ФФЛ Яніс Межецкіс.

Сам Старков називає своє повернення в збірну Латвії викликом долі.

- Коли мені поступила пропозиція очолити збірну, я узяв час на роздуми, оскільки був зв"язаний зобов"язаннями з "Сконто". Звичайно, мені хочеться працювати тренером - це те, що у мене виходить краще за все. Зрозуміло, що збірна Латвії переживає не кращі часи, є проблеми в колективі, але для мене це новий виклик долі, і я його прийняв, - сказав тренер.

Саме після виходу збірною Латвії на чемпіонат Європи 2004 року, Старкова запросив "Спартак". Але в квітні 2006 він був вимушений покинути команду через повну недовіру з боку фанатів.

Зараз ви читаєте новину «Старков вдруге прийняв збірну Латвії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути