Ексклюзиви
неділя, 21 жовтня 2018 12:01

Стало відомо, скільки Ярмоленко може пропустити через травму

Стало відомо, скільки Ярмоленко може пропустити через травму
Пеллегріні, ліворуч, розповів, що Ярмоленко став 4 травмованим півзахисником. Фото: Reuters

Півзахисник збірної України та "Вест Хема" Андрій Ярмоленко може пропустити півроку, якщо побоювання щодо надриву ахілла підтвердяться.

Новачок "молотобійців" не пропустив жодного матчу своєї команди в цьому сезоні Прем'єр-Ліги. Ярмоленко вийшов у стартовому складі на дербі проти "Тоттенхема" в суботу, але був змушений залишити поле незадовго до перерви.

Свою травму 28-річний гравець збірної України отримав на рівному місці - без контакту з будь-ким із суперників. Тепер Андрію треба буде пройти поглиблене обстеження, щоб встановити точний характер пошкодження.

Якщо буде потрібна операція, відновлення займе шість місяців

Як повідомляє Daily Mail, медичний штаб "Вест Хема" побоюється, що Ярмоленко міг надірвати ахіллове сухожилля - зі схожою травмою ще з березня відсутній капітан "Арсеналу" Лоран Кошельни. В такому випадку буде потрібна операція, а відновлення займе шість місяців. Але якщо операція Ярмоленко не буде потрібна, відновлення може зайняти два три-тижні.

"Завтра стане видно, коли він пройде медичне обстеження. Схоже, у нього щось сталося з кісточкою, але давайте подивимося, що це за травма ".

"Це сумно, бо ми позбавлені п'яти гравців з-за довгострокових травм. Лансіні, Уїлшир, Керролл, Карлос Санчес, а тепер ми ризикуємо втратити і Ярмоленка. Четверо з них - це півзахисники, тому нам непросто, але нам залишається працювати з тими, хто у нас є", - цитує головного тренера "Вест Хема" Мануеля Пеллегріні Sky Sports.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярмоленко отримав травму і не дограв матч з "Тоттенхемом"

У матчі 9 туру АПЛ "Вест Хем" мінімально поступився "Тоттенхему" (0:1).

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, скільки Ярмоленко може пропустити через травму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути