субота, 23 вересня 2017 18:34

"Стало менше обводок, ніж в "Динамо"- Ярмоленко про ігрову адаптацію в "Боруссії"

"Стало менше обводок, ніж в "Динамо"- Ярмоленко про ігрову адаптацію в "Боруссії"
Ярмоленко встиг відзначитися за "Боруссію" голом і кількома результативними передачами. Фото: bvb.de

Український півзахисник дортмундської "Боруссії" Андрій Ярмоленко в інтерв'ю zbirna.com розповів про те, як освоюється в новій команді і вивчає партнерів.

"У мене стає більше досвіду і поліпшується взаємодія з партнерами. Потихеньку починаю розуміти, в кого які сильні сторони. Як, куди й кому краще давати пас. Взяти, наприклад, П'єра-Емеріка Обамеянга. Дай йому тільки в зону - і жоден захисник, на мій погляд, його не наздожене, така у нього швидкість. Інший футболіст не такий швидкий, йому краще віддати в ноги. Ось це найважливіше - з кожним матчем я все більше і більше розумію партнерів, і мені стає легше грати", - каже він.

У мене стало набагато менше обводок, ніж було в "Динамо"? Завжди намагаюся діяти за ситуацією. Якщо партнер знаходиться в більш вигідному становищі, віддаю передачу. Сенс тягати цей м'яч.

Так, скоро в нас матч із "Реалом", але про цю гру поки ніхто навіть не заїкався. Все, і я в тому числі, готуються до поєдинку з "Боруссією" з Менхенгладбаху. Бачив їхній останній матч - вони непогано виглядають. Так що зіграємо в суботу в Бундеслізі, а потім будемо думати про "Реал", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярмоленко знову відзначився гольовим пасом за "Боруссію"

Андрій Ярмоленко вже відзначився за "Боруссію" дебютним голом, а також кількома гольовими передачами.

Сьогодні, в рамках 6-го туру бундесліги команда українця зіграє вдома дербі проти "Боруссії" з Менхенгладбаха. Початок о 19.30.

Зараз ви читаєте новину «"Стало менше обводок, ніж в "Динамо"- Ярмоленко про ігрову адаптацію в "Боруссії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути