Ексклюзиви
вівторок, 27 жовтня 2009 12:57

Стала відома вартість квитків на матч Україна - Греція

Стала відома вартість квитків на матч Україна - Греція

Повторний стиковий поєдинок за право зіграти у фінальній частині Кубка світу 2010 між збірними України та Греції відбудеться 18 листопада, у середу, в Донецьку. Зустріч на тамтешній 50-тисячній "Донбас Арені" розпочнеться о 20:00 за київським часом.

Першу гру команди проведуть 14 листопада, у суботу, на 71-тисячному Олімпійському стадіоні в Афінах.

- У нас було два варіанти: грати в Харкові або Донецьку, - каже головний тренер збірної України Олексій Михайличенко, 46 років. - Поле на харківському "Металісті" все-таки краще, але місцевий стадіон ще добудовується і буде відкритий тільки 5 грудня. Я відвідав матч "Шахтар" - "Тулуза" і мене запевнили, що якість газону на "Донбас Арені" стане кращою.

Ціна квитків на поєдинок від 200 до 600 гривень. За такими розцінками продаватимуть 42 тисячі 837 квитків, 87 % від загальної кількості. Їх продаж розпочнеться з 30 жовтня. 15 тисяч квитків можна буде придбати, замовивши їх через інтернет на сторінці УФІ (Україна Футбол Інтернешнл). Отримати їх можна буде з 12 по 18 листопада. 17 тисяч 900 перепусток мають право викупити власники абонементів на "Донбас Арені". Ще 5 тисяч квитків будуть передані грецьким вболівальникам.

В одні руки більше чотирьох квитків не продаватимуть. Більшу кількість квитків можна отримати тільки подавши колективну заявку.

Оренду "Донбас Арени" для збірної забезпечить "Шахтар". Наша національна команда, очевидно, готуватиметься до поєдинку у Конча-Заспі під Києвом.

13 тур чемпіонату України серед команд прем"єр-ліги мав відбутися 7 - 8 листопада. На прохання Михайличенка, виконавчий комітет Федерації футболу України переніс усі поєдинки у весняну частину сезону.

- Я просив прем"єр-лігу знести ігри тільки "Динамо" та "Шахтаря", а матч "Дніпра" перенести з 8 на 6 листопада. Але мені відмовили, - скаржиться Михайличенко.

На матчі Україна – Англія у Дніпропетровську вболівальники кидали на поле фаєри. 28 жовтня дисциплінарний комітет Міжнародної федерації футболу прийме рішення щодо санкцій, які застосують до української сторони.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Стала відома вартість квитків на матч Україна - Греція ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути