середа, 16 листопада 2011 10:32

"Стадіон погнав команду вперед" - Блохін
7

Фото: Фото: Василь Старецький

Головний тренер національної збірної України Олег Блохін на прес-конференції після матчу з Австрією відзначив підтримку львівських уболівальників і згадав про літературний твір "Як гартувалася сталь".

"Хочу подякувати вболівальникам за колосальну підтримку, яка у Львові завжди була, є і буде. Це, звичайно, вплинуло на гру, а особливо, коли ми залишилися в меншості після видалення Кучера. Стадіон просто погнав команду вперед", — заявив Олег Блохін.

Збірна України вирвала перемогу на останніх хвилинах зустрічі, граючи в меншості.

"Останні п'ять хвилин виявилися для мене, як повість "Як гартувалася сталь", - сказав Блохін. - Залишившись вдесятьох, команда проявила такий дух. Я вдячний хлопцям, що ми вирвали перемогу в цьому матчі. А якщо б забили ще й третій м'яч у контратаці, тоді було б взагалі! Тому я вже подякував команді за гру, за віддачу - у нас є колектив, який бореться на полі. Ми вдало завершили цей короткий, але дуже складний цикл".

Збірна України виграла сьомий поспіль матч у Львові. Коли відбудеться наступний футбольний поєдинок на "Арені Львів", поки не відомо.

Зараз ви читаєте новину «"Стадіон погнав команду вперед" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути