понеділок, 14 листопада 2011 18:55

Літак збірної України здійснив екстрене гальмування в аеропорту Львова

Літак збірної України здійснив екстрене гальмування в аеропорту Львова

Літак з гравцями і тренерським штабом збірної України, який у понеділок, 14 листопада, прибув до Львова на матч з австрійцями, здійснив екстрене гальмування через ремонт смуги в місцевому аеропорту.

Про це написав у своєму блозі на Twitter півзахисник "синьо-жовтих" і донецького "Шахтаря" Олексій Гай. Правда, він поставився до події з гумором, додавши кілька так званих смайлів наприкінці повідомлення.

"Перед посадкою в аеропорту Львова, пілот оголосив екстрене гальмування в зв'язку з ремонтом смуги, яка готова на половину))", - написав Гай.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Голепад на "Олімпійському": збірні України та Німеччини зіграли внічию

Варто зазначити, що літак з гравцями збірної України приземлився в аеропорту Данила Галицького, який був побудований до Євро-2012.

Нагадаємо, що в п'ятницю, 11 листопада, збірна Україна товариським матчем з командою Німеччини (3:3) відкрила головний стадіон країни НСК "Олімпійський".

А у вівторок, 15 листопада, національна команда проведе перший матч на львівському стадіоні "Арена Львів", на якому зіграє проти команди Австрії.

Зараз ви читаєте новину «Літак збірної України здійснив екстрене гальмування в аеропорту Львова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути