вівторок, 24 червня 2008 12:08

Стадіон, на якому Росія обіграла Швецію, продають за 5 мільйонів євро

Стадіон "Тіволі" в Інсбруку, на якому збірна Росії в завершальному матчі групового турніру чемпіонату Європи з футболу 18 червня розбила команду Швеції (2:0) і вийшла у чвертьфінал, буде розібраний і проданий за 5 мільйонів євро. Про це повідомив Андреас Хофер, управляючий директор компанії Zeman, яка побудувала стадіон спеціально для чемпіонату Європи з футболу.

- Після закінчення турніру конструкція вагою 3500 тонн буде розібрана і продана. Це готовий стадіон на 16 000 посадочних місць, який потрібно буде просто розібрати і заново зібрати на новому місці. За бажання, можна добудувати конструкцію до 30 000 посадочних місць. Вартість - 5 мільйонів євро, включаючи демонтаж і автографи гравців збірної Росії, які вони залишили після своєї перемоги на чемпіонаті Європи. Стадіон "Тіволі" може стати унікальним подарунком російським уболівальникам - символом відродження вашого футболу. Нам буде шкода, якщо він не потрапить до Росії, а буде проданий в іншу країну або переплавлений на металобрухт.

"Весь Спорт"

Зараз ви читаєте новину «Стадіон, на якому Росія обіграла Швецію, продають за 5 мільйонів євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути