четвер, 19 травня 2011 15:13

Спортивний директор "Баварії" похвалив Тимощука

Спортивний директор "Баварії" похвалив Тимощука

Спортивний директор "Баварії" Крістіан Нерлінгер оцінив виступи за клуб форварда Івіци Оліча і півзахисника Анатолія Тимощука.

"Оліч провів фантастичний сезон, коли ми виграли майже все, забив багато найважливіших голів. У минулому пропустив шість місяців через травму коліна, і ми сподіваємося, що він буде здоровий до 1 липня, коли ми почнемо наступний сезон. Звичайно, Оліч з його фантастичним бійцівським менталітетом залишиться в "Баварії".

Тимощук пережив непростий період, оскільки у всіх своїх попередніх командах був капітан, а тут виходив на поле нерегулярно і не отримував поваги, якої заслуговував. Але всі гравці були вражені тим, як він це сприйняв, як працював і працює. Кінцівку сезону після зміни тренера він грав постійно і дуже добре.

Він - лідер з менталітетом переможця і провів відмінний другий сезон. Чудово й те, що він ідеально адаптувався в Німеччині, вивчив мову. Ми дуже раді, що він у нас грає", - наводить слова Нерлінгера "Спорт-Экспресс".

Нагадаємо, вчора мюнхенська "Баварія" обіграла в гостьовому товариському матчі футболістів санкт-петербурзького "Зеніту".

Зустріч, що проходила в середу на полі стадіону "Петровський" в Санкт-Петербурзі, завершилася перемогою німців з рахунком 4:2.

Зараз ви читаєте новину «Спортивний директор "Баварії" похвалив Тимощука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути