середа, 04 липня 2007 08:19

Співробітника "Макларена" звільнили за шпигунство відносно "Феррарі"

У вівторок високопоставленого співробітника технічного підрозділу команди "Формули-1" "Макларен" усунули від виконання своїх обов"язків за шпигунство відносно команди "Феррарі", повідомляє Лента.ru.

В кінці квітня 2007 року ця людина отримала від технічного співробітника "Феррарі" Найджела Степні документацію про боліди команди.

Італійська команда вже подала позов до суду Модени проти неназваного інженера "Макларена" і Степні, звинувативши їх в розкраданні технічної інформації.

- В той час, як "Макларен" не має ніякого відношення до інциденту і засуджує подібні дії, ми маємо намір повністю співробітничати зі слідством, - говориться в прес-релізі команди.

У квітні 2007 року суд Модени визнав винними в промисловому шпигунстві двох колишніх співробітників "Феррарі", які передали важливу інформацію "Тойоті". Команда встигла звільнити шпигунів перш, ніж справа отримала розголос.

Зараз ви читаєте новину «Співробітника "Макларена" звільнили за шпигунство відносно "Феррарі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути