понеділок, 26 листопада 2012 13:28

"Спільний Кубок Росії та України може стартувати в сезоні 2012/2013" - Палкін

"Спільний Кубок Росії та України може стартувати в сезоні 2012/2013" - Палкін
Провести спільний кубок легше, ніж чемпіонат, вважає Палкін. Фото: shakhtar.com

Генеральний директор донецького "Шахтаря" Сергій Палкін розповів, коли у Росії та України буде загальний турнір.

"Сприйняли ідею "Зеніту" організації об'єднаного Росії з Україною чемпіонату. Але це об'єктивно важко. А ось спільний Кубок - як альтернатива національним - зробити можливо. Тим більше переговори про нього йдуть давно. І, на нашу думку, до цього рухаємося", - наводить слова Палкіна газета "Спорт день за днем".

"Наведу приклад - на товариській грі "Шахтаря" з "Спартаком" зібралися 30 000 глядачів. При тому, що на полі команди вийшли практично другими складами. Це наочний показник відношення наших уболівальників до таких матчів. Це стосується не тільки зустрічей зі "Спартаком", але і з "Зенітом", ЦСКА, московським "Динамо" іншими провідними клубами Росії. Все, що призведе до посилення конкуренції, буде на благо розвитку футболу. І російського, і українського", - зазначив гендиректор донецького клубу.

"Зрозуміло, що слабкі клуби з настороженістю сприймають подібні ідеї, адже вони можуть в об'єднаний турнір не потрапити. Взагалі, коли є не тільки прихильники, а й противники якийсь ініціативи - це нормальна ситуація. Треба сідати всім разом, обговорювати і домовлятися. Якщо все піде нормально, відбудеться ряд зустрічей з цього приводу, то турнір може стартувати в сезоне-2012/2013. Всі топові клуби Росії дали добро та надали представника для ведення переговорів", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «"Спільний Кубок Росії та України може стартувати в сезоні 2012/2013" - Палкін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути