неділя, 22 вересня 2013 15:52

"Спартак" тричі забив ЦСКА в московському дербі

"Спартак" тричі забив ЦСКА в московському дербі
"Спартак" не мав проблем із ЦСКА. Фото: ria.ru

Московський "Спартак" розгромив ЦСКА в дев'ятому турі чемпіонату Росії з футболу. Гра відбулася в неділю, 22 вересня, на столичному стадіоні "Локомотив" і закінчилася з рахунком 3:0 на користь червоно-білих.

Відкрив рахунок в кінці першого тайму півзахисник "Спартака" Араз Озбіліз. Потім ще два голи у ворота армійців відповідно на 52- й і 59-й хвилинах забили захисники Дмитро Комбаров і Сергій Паршивлюк. За підсумками зустрічі ЦСКА опустився на другу сходинку турнірної таблиці, а "Спартак" став лідером чемпіонату.

Одночасно з московським дербі ще одна гра дев'ятого туру чемпіонату пройшла в Нижньому Новгороді, де місцева "Волга" приймала "Анжі". Господарі здобули верх над махачкалінський клубом з рахунком 2:1. Голи у ворота гостей забили Шота Бібілов і Антон Путило. Єдиний м'яч на рахунку "Анжи" - автогол, забитий у ворота "Волги". Його автор все той же Путило. "Волга" займає в турнірній таблиці дев'яту сходинку, а "Анжи" - чотирнадцяту.

Напередодні, в суботу, в рамках дев'ятого туру національної першості пройшли ще три гри. Московські динамівці поступилися "Локомотиву" з рахунком 1:3, "Крилья Совєтов" і "Урал" зіграли внічию 1:1, "Терек" програв Краснодару з результатом 0:1.

Зараз ви читаєте новину «"Спартак" тричі забив ЦСКА в московському дербі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути