Ексклюзиви
вівторок, 24 вересня 2019 10:31

"Спартак" не повинен призначати тренером українця" - Уткін

"Спартак" не повинен призначати тренером українця" - Уткін
Уткін вважає, що в разі призначення Парфенова він буде мати великий тиск через своє українське походження

Призначення Дмитра Парфьонова головним тренером "Спартака" немислимо, тому що він українець. Таку думку висловивим відомий російський коментатор Василь Уткін.

"Таке призначення примножує автоматично приблизно на десять тиск на команду в разі будь-якої невдачі. І приблизно на двадцять п'ять підвищує градус потенційних образ і цільового троллінгу в мережі з боку уболівальників інших команд. Причому прорив словесного проносу може статися будь-якої секунди.

Згадайте, як без жодного приводу смердячий смітник Володимир Соловйов (російський пропагандист. -Gazeta.ua) просто так взяв і знищив колишнього тренера "Динамо" Калітвінцева. Говорячи що Калітвінцев проводить тренування українською мовою, а Юрій народився в Волгограді та українським громадянином став у 27 років.

Ну і навіщо такі ризики? Призначення тренера з українським паспортом зробить положення "Спартака" у публічному просторі некеровано вразливим. А тому прийняти таке рішення може тільки обмежена людина у стані безнадійної розгубленості.

Говорячи це, я цілком віддаю собі звіт у тому, що Дмитро Парфьонов хороший тренер, спортивні досягнення якого дозволяють його розглядати як потенційного тренера більш амбітного російського клубу. Але не в нинішній суспільній ситуації - тренером "Спартака", - написав Уткін у своєму Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни вкотре погоріли на шахрайстві. Тепер їх не пустять на Олімпіаду в Токіо

"Спартак" не може перемогти вже у 4 матчах поспіль. Не зміг пройти кваліфікацію Ліги Європи. Олега Кононова можуть відправити у відставку в будь-який момент. Дмитро Парфенов народився в Одесі. Грав за місцевий "Чорноморець", "Дніпро" і київський "Арсенал". Ім'я зробив у складі " Спартака". Зараз тренер "Урала".

Зараз ви читаєте новину «"Спартак" не повинен призначати тренером українця" - Уткін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути