неділя, 11 вересня 2011 15:22

"Спартак" Диканя мінімально обіграв "Амкар"

"Спартак" Диканя мінімально обіграв "Амкар"

Московський "Спартак" здобув перемогу в матчі з пермським "Амкаром". Зустріч 23-го туру, що відбулася в Пермі 11 вересня, закінчилася перемогою "Спартака" з рахунком 1:0 - єдиний гол на 85-й хвилині забив Пареха зі штрафного.

Після цієї перемоги "Спартак" набрав 39 очок і ділить 4 місце в турнірній таблиці з "Локомотивом". Від лідера чемпіонату, ЦСКА, "Спартак" відстає на 7 очок.

11 вересня в російській прем'єр-лізі відбудеться ще три матчі 23-го туру: "Спартак" (Нальчик) - "Ростов", "Крилья Совєтов" - "Томь" і "Анжі" - "Волга". У понеділок, 12 вересня, буде дограний останній матч туру "Терек" - "Кубань".

У суботу, 10 вересня, провели свої матчі лідери чемпіонату. ЦСКА поступилося московському "Динамо" з рахунком 0:4, один з м'ячів на рахунку українця Андрія Вороніна, московський "Локомотив" обіграв "Зеніт" 4:2, а чинний чемпіон Росії "Рубін" програв "Краснодару" 1:3.

Зараз ви читаєте новину «"Спартак" Диканя мінімально обіграв "Амкар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути