субота, 09 січня 2010 13:59

Шовковський продовжив контракт з "Динамо"

Шовковський продовжив контракт з "Динамо"

Воротар "Динамо" Олександр Шовковський підписав з клубом нову угоду строком на два роки.

- Видно, кар"єру футболіста я закінчу саме в "Динамо", - підсумував голкіпер, який днями відзначив 35-річчя, після пролонгації контракту.

- Олександре, як провели відпустку, встигли відпочити і набратися сил напередодні підготовки до нового футбольного року?

- Відпочив добре, відправившись з дружиною на Сейшельські острови. Спочатку планували двотижневу відпустку, але незабаром так скучили за дочечкою Александрою, що змінили дату вильоту і повернулися до Києва на півтора дні раніше.

- Команда проведе перше тренування 15-го січня, а ви вже зараз регулярно займаєтеся в Конча-Заспі. Чому вирішили скоротити відпустку?

- Для мене підготовка до сезону вже почалася. Благо, маю за плечима достатній досвід і знаю, як краще підвести себе на початок занять у загальній групі.

- Як сприйняли повернення Михайла Михайлова на посаду тренера воротарів?

- Позитивно. Дізнався про це після повернення з Сейшельських островів, ознайомившись з новинами на клубному сайті. З Михайлом Леонідовичем ми працювали багато років, вважаю його одним з найкращих фахівців в даній області не тільки в Україні, але і на всьому пострадянському просторі.

ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «Шовковський продовжив контракт з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути