Ексклюзиви
вівторок, 26 травня 2009 12:02

Сьомін запропонував "Локомотиву" мир

Сьомін запропонував "Локомотиву" мир
Адвокати Юрія Сьоміна вчора в Арбітражному суді Москви запропонували представникам РЖД "дружити" (підписати мир), повідомляє російське видання "Ведомости".

Про це заявив сам кандидат на пост головного тренера "Локомотива". Власник 15 відсотків акцій ЗАТ "ФК "Локомотив" Сьомін у лютому подав позов на РЖД та клуб, протестуючи проти додаткової емісії акцій "Локомотива", яка зменшила б його частку в 60 тисяч разів. У прес-службі РЖД підтвердили, що компанія отримала від Сьоміна пропозицію врегулювати конфлікт мирним шляхом. Мирову угоду планується підписати до 16 липня - на цей день перенесено судове засідання в московському арбітражному суді.

У роки, коли "Локомотив" очолювали Сьомін і Філатов, клуб був одним з лідерів російського футболу: двічі вигравав чемпіонат країни та п"ять разів - Кубок Росії. Минулого року Сьомін став головним тренером київського "Динамо" і в травні привів його до титулу чемпіона України.

"Локомотив" у цьому чемпіонаті Росії йде на 9-му місці, місяць тому був відправлений до відставки головний тренер Рашид Рахімов. Сьомін розглядає пропозицію повернутися. "Судові розгляди з РЖД і переговорами про перехід у "Локомотив" між собою не пов"язані", - наполягає Сьомін. Наумов говорить, що питання про призначення головного тренера рада директорів "Локомотива" розгляне у вівторок. "Кандидатів на цей пост кілька, але чи є серед них Сьомін, я говорити не буду", - зазначає Наумов.

Ведомости, Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Сьомін запропонував "Локомотиву" мир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути