четвер, 03 грудня 2009 08:31

Сьомін приїхав по Алієва

Сьомін приїхав по Алієва

Півзахисник "Динамо" і збірної України Олександр Алієв (24 року) взимку змінить не тільки клуб, але і країну. Вчора до Києва прибув головний тренер московського "Локомотива" Юрій Сьомін і один з керівників російського клубу. Мета приїзду - переговори про трансфер Алієва.

Причому, що цікаво, "посланці" "Локо" в столицю України прибули разом з Валерієм Газзаєвим (після гри із запорізьким "Металургом" Валерій Георгійович надав команді декілька днів вихідних, а сам полетів до Москви). Можна не сумніватися, що під час польоту Сьомін і Газзаєв принципових домовленостей про перехід гравця досягли.

Чутки про те, що Сьомін не проти бачити в своїй команді Олександра, з"явилися ще влітку, коли ЮрПалич знов повернувся в рідний для себе "Локомотив". Правда, тоді далі розмов справа не пішла: Сьомін не хотів забирати гравців у "Динамо", а Алієв - сподівався втримати місце в основному складі киян і при Валерії Газзаєві. Проте спочатку травма футболіста, а потім і прихід в столичний клуб Андрія Шевченка, який зараз діє на позиції Олександра, поставили хрест на надіях Алієва. А тут ще і розбіжності з Газзаєвим, що закінчилися для гравця грошовим штрафом.

Як результат - Саша втратив місце в основному складі киян, а разом з цим - і впевненість в собі. Принаймні, в тих матчах "Динамо" і збірної, коли гравець був на полі, виглядав він, м"яко кажучи, непереконливо і зовсім не нагадував себе колишнього. Недивно, що в такій ситуації "Локо" і Сьомін знов захотіли дістати гравця. Тим паче, що ЮрПалич чудово знає можливості футболіста, адже саме при нім Алієв по-справжньому заграв в київському клубі.

"Що стосується Алієва, то він має контракт з київським "Динамо", - говорив Сьомін в одному зі своїх останніх інтерв"ю. - Але якщо у нього є якісь розбіжності в "Динамо", ми, напевно, повинні розглядати питання про те, як зробити так, щоб футболіст отримував ігрову практику. І, думаю, це питання з президентом "Динамо" Ігорем Суркісом ми обговорюватимемо". Тепер, схоже, "Локомотив" перейшов від слів до справи.

На що "Локомотив" витратить гроші

Трансферна вартість Алієва, за версією www.transfermarkt.de, складає 7 мільйонів євро.

Голова: 2 мільйони євро

Про те, що у Саші "світла футбольна голова", яка чудово бачить поле, краще за інших розповість Артем Мілевський, який забив з передач Алієва чимало голів.

Серце: 2 мільйони євро

Алієв - боєць до мозку кісток. Він практично ніколи не дозволяв собі "проволинити" матч. Навіть якщо не все виходить, Саша б"ється на полі до кінця.

Права нога: 2 мільйони євро

Про "гармату" Саші розкажуть воротарі будь-якої команди, які грали проти "Динамо" і Алієва. А скільки важливих голів півзахисник забив дальніми ударами або з штрафних!

Ліва нога: 1 мільйон євро

Хай ліва нога у півзахисника не така "корисна", як права, але вона точно не тільки "для ходи". При необхідності Алієв може вдарити і зліва, і пас точний віддати.

За матеріалами Блик

Зараз ви читаєте новину «Сьомін приїхав по Алієва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути