пʼятниця, 13 листопада 2009 13:16

"Алієв у "Динамо", мабуть, рекордсмен за штрафами" - Суркіс

"Алієв у "Динамо", мабуть, рекордсмен за штрафами" - Суркіс

Президент "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував ситуацію з півзахисником команди Олександром Алієвим.

- Олександр Алієв, незважаючи на успішний виступ у молодіжному складі, часто не потрапляє навіть у заявку на матчі. Це наслідки його резонансного інтерв"ю?

- Скоріше, свідчення того, що гравець ще не набрав оптимальну форму. Саша і сам визнав це в одній з наших недавніх бесід. Інша річ, що гучна заява Алієва не минула безслідно – в тому числі і для його сімейного бюджету. Газзаєв встановив після приходу в "Динамо" гранично зрозумілу систему штрафів, передбачивши і санкції за некоректні інтерв"ю. Настільки ж чітко вибудована і система заохочень.

- У "Баварії" Філіп Лам, публічно розкритикувавши трансферну політику клубу, був оштрафований на 30 тисяч євро. Чи правда, що Алієву довелося розлучитися з такою ж сумою, але в доларах?

- Точно сказати не можу, оскільки рішення з цього приводу приймав головний тренер. Але знаю, що Алієв не протестував – даючи інтерв"ю, він був у курсі того, на що йде. Саша в сьогоднішньому складі команди, мабуть, рекордсмен за штрафами, і те, що свого часу йому довелося внести найбільшу суму в клубній історії (близько 100 тисяч доларів) – загальновідомий факт.

Інша річ, що Алієв з того часу змінився, став відповідально і професійно ставитися до своєї роботи. Думаю, його змінили одруження та народження дитини. Кілька років тому я висловлювався про нього не в лагідних тонах, але зараз готовий принести вибачення хлопцю.

- Отже, немає жодних підстав для розмов про те, що в Алієва виник серйозний конфлікт з Газзаєвим, наслідком якого може стати перехід гравця в "Локомотив"?

- Конфлікту не було. І якщо Алієв зможе повернутися на рівень минулого сезону, то я здивуюся, якщо тренер не візьме це до уваги.

Спорт-Экспресс в Украине

Зараз ви читаєте новину «"Алієв у "Динамо", мабуть, рекордсмен за штрафами" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути