четвер, 24 лютого 2011 17:39

Сьомін не посилав шпигунів на матч "Манчестер Сіті" — "Аріс"

Сьомін не посилав шпигунів на матч "Манчестер Сіті" — "Аріс"

Матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи стане першим домашнім поєдинком для "Динамо" в новому році. Сьогодні, 24 лютого, кияни зіграють зі стамбульським "Бешикташем". У Стамбулі підопічні Юрія Сьоміна святкували впевнену перемогу — 4:1.

Напередодні, 23 лютого, на базі "Динамо" в Конча-Заспі відбулася передматчева прес-конференція та тренування команди. Поспілкуватися з журналістами прийшли Юрій Сьомін та капітан "Динамо" Олександр Шовковський.

"Після матчу з "Бешикташем" футболісти отримали вихідні, - каже Юрій Павлович. - Ті, хто грав відпочивали два дні, а хто не виходив на поле — один. Половину тренувального заняття футболісти проводили в манежі, а потім виходили на свіже повітря. Воно було холодним, тому тренування були скороченими. Поле на базі підготовлене дуже добре. Думаю, на стадіоні також проблем не буде."

У Стамбулі травму коліна отримав захисник команди Тарас Михалик. Сьогодні він не зіграє.

"Крім Михалика, всі живі-здорові. Щодо Тараса, то, ймовірно, все обійдеться без операції. Ми на це дуже надіємося. Втрата Михалика для нас дуже відчутна. Він гравець з високою кваліфікацією і позиція у нього відповідальна."

Переможець пари "Динамо" — "Бешикташ" в 1/8 фіналу зіграє із сильнішою командою протистояння "Манчестер Сіті" — "Аріс". Перший матч цих команд закінчився з рахунком 0:0.

"Нашого представника на матчі цих команд не буде. Дай Бог, щоб у нашому матчі все закінчилося добре. А вивченням майбутніх суперників ми займемося, коли вийдемо в наступний раунд. "Манчестер Сіті" ми знаємо добре, матчі команди транслюються. З "Арісом" ми знайомі трошки менше."

Також Юрій Павлович повідомив, що 27 лютого "Динамо" відправиться слідом за "Бешикташем". Саме в Туреччині кияни готуватимуться до матчу з донецьким "Металургом", який відбудеться 5 березня.

Після прес-конференції журналісти чекали на футболістів у холі центрального корпусу навчально-тренувальної бази. Але гравці, скориставшись іншим виходом, залишили репортерів без коментарів. Лише Андрій Шевченко, на рахунку якого 65 м'ячів у єврокубках, пройшовся холом. Футболіст встиг змінити тапочки на бутси, дати автограф, але все одно залишився непоміченим для журналістів.

Нагадаємо, матч "Динамо" — "Бешикташ" розпочнеться о 22:05. Пряма трансляція на каналі ICTV.

Зараз ви читаєте новину «Сьомін не посилав шпигунів на матч "Манчестер Сіті" — "Аріс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути