середа, 02 жовтня 2019 11:21

Соль не має перспектив у "Динамо" - журналіст

Соль не має перспектив у "Динамо" - журналіст
Фран Соль у 9 турах УПЛ цього сезону тільки раз вийшов в стартовому складі киян.Фран Соль в 9 турах УПЛ в этом сезоне только раз вышел в стартовом составе "Динамо". Фото: официальный сайт "Динамо""Динамо".Фран Соль у 9 турах УПЛ цього сезону тільки раз вийшов в стартовому складі "Динамо". Офіційний сайт "Динамо"

Ведучий програми "ПроФутбол" Ігор Циганик поділився песимістичним прогнозом щодо майбутнього Франа Соля у складі київського "Динамо".

Про це повідомляє "Футбол 24"

"Він достатньо "крихкий". Його купували з травмою. Як наслідок – він пропустив півроку в "Динамо". Зараз він починає набирати форму, але на його місці вже грають інші футболісти. Скільки забив Соль, і скільки забили Русин і Супряга?

У Соля немає швидкості, немає, у принципі, дриблінгу. Він комфортно почуває себе тільки у штрафному майданчику, але це обмежено для такої команди, як "Динамо". До того ж ті епізоди, які у нього є, він вирішити не може. Я не бачу перспектив у Соля в "Динамо", – сказав Циганик в ефірі "ЦиганикLive".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" продовжило контракт із воротарем

Фран Соль лише у минулому турі УПЛ вперше отримав місце у стартовому складі "Динамо" з початку сезону 2019/20. Іспанець відіграв 57 хвилин проти "Дніпро-1", однак результативними діями не відзначився.

Зараз ви читаєте новину «Соль не має перспектив у "Динамо" - журналіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути