пʼятниця, 07 жовтня 2011 17:39

"Сокіл" виграв у "Беркута" "Битву за Київ"

"Сокіл" виграв у "Беркута" "Битву за Київ"

У четвер, 6 жовтня, столичні команди "Сокіл" та "Беркут" провели "Битву за Київ". Саме під таким гаслом пройшов матч сьомого туру чемпіонату України з хокею. Поєдинок відбувся у столичному Палаці Спорту. Господарем майданчика був "Беркут". Команда вже вдруге грає на цій арені.

Як і у матчі з "Донбасом", організатори знову зробили з поєдинку яскраве шоу. У перервах глядачів, які майже повністю заповнили трибуни, розважав гурт Without Limits. Правда цього разу до загальної картини додався ще талісман команди — беркут.

Першу забиту шайбу глядачі побачили під кінець першого тайму. Відзначився "сокіл" Олександр Яковенко, якого визнали найкращим гравцем ПХЛ у вересні. Мабуть, нападаючий "Сокола" хоче продовжити традицію і завоювати аналогічне звання ще й у жовтні.

У другому періоді перевагу "Сокола" зміцнив зірковий новачок Андрій Ніколішин. Київське "дербі" стало другим матчем для росіянина за команду. У дебютному поєдинку Ніколішин відзначився голом і передачею.

У заключному періоді відзначився "Беркут" — шайбу провів Роман Сальников. Остаточний рахунок матчу — 2:1 на користь "Сокола". Після фінальної сирени підопічні Олександра Годинюка не приховували радості, хокеїсти кинулися вітати свого голкіпера. Констянтин Симчук був одним з найкращих у зустрічі.

Також у четвер пройшов ще один матч ПХЛ. "Білий Барс" переміг "Компаньйон-Нафтогаз" — 2:0. Це перша вікторія команди в сезоні.

Сьогодні розпочнеться друге коло чемпіонату України. "Донбас" вдома прийме "Левів", а "Харківські Акули" зіграють з "Вінницькими Гайдамаками".

Після семи турів турнірну таблицю ПХЛ очолює "Сокіл" — 21 очко. У "Донбаса" і "Беркута" по 14 очок.

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" виграв у "Беркута" "Битву за Київ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути