неділя, 12 серпня 2012 05:40

Сьогодні відбудеться церемонія закриття Олімпіади

Сьогодні відбудеться церемонія закриття Олімпіади
Julien Behal/PA

Сьогодні на Олімпійському стадіоні в Лондоні відбудеться церемонія закриття ХХХ Літніх Олімпійських ігор. Розпочнеться вона о 23:00 за київським часом, а пряму трансляцію вестиме Перший національний.

Церемонія буде носити назву "Симфонія британської музики". Цим організатори хочуть підкреслити, що за останні 50 років саме музика з Великобританії зробила великий вплив на весь світ.

Очікується, що сьогодні на церемонії виступлять Джордж Майкл, групи Muse, Pet Shop Boys, Fat Boy Slim і знаменитий гьорлз-бенд Spice Girls. Цікаво, що спеціальну сцену для виступу співаків споруджувати не будуть, їх будуть виділяти за допомогою освітлення.

Участь у церемонії візьмуть британські супермоделі Кейт Мосс, Наомі Кемпбелл, Лілі Коул і Джорджія Мей Джаггер. Дівчата пройдуть по подіуму під хіти Девіда Боуї "Fashion" і "Rebel Rebel".

Обіцяють ще також багато сюрпризів для сотень мільйонів телеглядачів, які будуть спостерігати за дійством.

Організатори також вирішили виводити країни-учасниці на стадіон не один за одним, як на церемонії відкриття, а синхронно. Під час церемонії мер Лондона Борис Джонсон передасть олімпійський прапор в руки меру Ріо-де-Жанейро. Саме бразильське місто прийме Олімпіаду-2016. Коли в Лондоні згасне олімпійський вогонь, почнеться новий 4-річний олімпійський цикл

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні відбудеться церемонія закриття Олімпіади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути