пʼятниця, 28 жовтня 2011 10:51

"Щодо України були деякі питання, але ми їх вирішили" - Платіні про Євро-2012

"Щодо України були деякі питання, але ми їх вирішили" - Платіні про Євро-2012

Президент УЄФА Мішель Платіні не хвилюється щодо підготовки України та Польщі до чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Про це він заявив в ефірі французької радіостанції RTL.

Керівник європейського футболу зазначив, що він "спокійний щодо підготовки", і висловив переконання в тому, що свято футболу пройде добре. "У підготовці Польщі не було великих проблем. Щодо України були деякі питання, але ми їх вирішили", – зазначив Мішель Платіні. Він також додав, що в Україні майже вирішено питання стадіонів, завершуються приготування аеропортів та доріг.

Водночас шеф УЄФА звернув увагу на питання логістики, яке, на його думку, на нинішньому етапі потребує особливої уваги. За словами Платіні, це комплекс питань з організації пересування десятків тисяч вболівальників – з аеропортів, вокзалів, митниць до об'єктів Євро-2012, місць проживання, туристичних об'єктів. Тут необхідно продумати всі деталі, а також управління позаштатними ситуаціями, пов'язаними з перебуванням великої кількості вболівальників.

Голова УЄФА також зазначив, що українська сторона спільно з експертами Союзу розробляє з цього приводу розширений план заходів. "Треба разом подумати, як правильно організувати весь потік вболівальників", – додав Мішель Платіні.

Зараз ви читаєте новину «"Щодо України були деякі питання, але ми їх вирішили" - Платіні про Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути