середа, 21 січня 2009 12:38

Сочі-2014 знайшли перших спонсорів

Оргкомітет зимових Олімпійських ігор в Сочі завершив прийом заявок від потенційних спонсорів в банківській і телекомунікаційній категоріях. Як пише "Комерсант", спонсорами Олімпіади хочуть виступити компанії МТС, "Вимпелком", "Комстар" і Бінбанк.

Переможці в цих двох категоріях повинні бути визначені в кінці лютого. Всього генеральні спонсори повинні бути вибрані в шести категоріях, зокрема серед газових, нафтових, металургійних компаній, а також в категорії "Одяг і взуття".

Видання повідомляє, що заявки в оргкомітет подали також "Ощадбанк", "Ростелеком", ВТБ і "Газпромбанк", проте, за непідтвердженими даними, після ознайомлення з умовами спонсорства ВТБ і "Газпромбанк" відмовилися від участі в конкурсі.

Вартість пакету для генерального спонсора складає 100-150 мільйонів доларів США, що, за словами партнера Russian Sports Consulting Moscow Власа Ларкіна, зіставно з розцінками на аналогічний пакет для спонсорів літніх Олімпійських ігор в Лондоні.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Сочі-2014 знайшли перших спонсорів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути