неділя, 15 листопада 2020 15:21

Що потрібно знати про потенційного новачка збірної України

Що потрібно знати про потенційного новачка збірної України
Макс Кілман проводить перший сезон в АПЛ. Фото: о twitter.com/wolves

Захисник англійського "Вулверхемптона" 23-річний Макс Кілман заявив про своє бажання грати за збірну України. Що потрібно знати про потенційного гравця національної команди?

Має українське коріння. Кілман народився в Лондоні, у районі Челсі. Його матір Марія походить із Києва, а батько Алекс народився в Москві. Родичі по батьковій лінії емігрували до США. Кілман у дитинстві бував на батьківщині своїх батьків в Києві та Москві. Володіє російською мовою.

Грає перший сезон на високому рівні. До поточного сезону про Макса майже не було нічого відомо. Він навчався в академії "Фулхема", виступав за клуб 5 ліги "Майдехен Юнайтед. Грав у футзал, де його помітили скаути "Вулверхемптона". У своєму нинішньому клубі був гравцем ротації, але у поточному сезоні, через травми двох захисників зіграв у 5 поспіль матчах та зміг стати основним захисником команди.

У своєму нинішньому клубі був гравцем ротації, але у поточному сезоні, через травми двох захисників зіграв у 5 поспіль матчах та зміг стати основним захисником команди

Виступає на проблемній позиції для збірної України. Позиція Кілмана – лівий центральний захисник. Для збірної України –це одна із найбільше проблемних позицій. Основним тут є Микола Матвієнко, який не завжди надійний в захисті. Можна також розглядати Віталія Миколенка із "Динамо", але Андрій Шевченко використовує його на позиції лівого захисника. Капітан молодіжної збірної України Євген Чеберко не має стабільної ігрової практики в австрійському ЛАСКу.

Сильні та слабкі сторони. Сильний у фізичній та верховій боротьбі завдяки зросту 192 см. Добре працює із м'ячем( досвід гри у футзал допомагає). Уникає ризиків на полі, намагається грати простіше. Не вистачає досвіду та тактичної підготовки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Україна програла Німеччині

Наступний матч збірна України проведе 17 листопада проти Швейцарії. Початок гри – о 21. 45.

Зараз ви читаєте новину «Що потрібно знати про потенційного новачка збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути