понеділок, 16 червня 2008 11:31

Снігур та Рабченюк перемогли на "Меморіалі братів Знаменських"

У Жуковському вчора пройшли міжнародні легкоатлетичні змагання "Меморіал братів Знаменських". Вже традиційно не залишилися без нагород і українські спортсмени. Євгенія Снігур перемогла на дистанції 100 метрів з бар"єрами. Її час - 12,92 секунди (найкращий результат сезону). Анастасія Рабченюк випередила росіянку Євгенію Ісакову на 400-метрівці з бар"єрами. Українка пробігла з найкращим особистим результатом сезону - 54,77 секунд. Ісакова також показала найкращий результат у сезоні - 55,06.

За крок від нагород зупинився Дмитро Глущенко. 100 метрів він пробіг за 10,35 секунд. До "бронзи" йому не вистачило 0,10 секунд. Переміг же Кім Коллінз з Сент-Кітс і Невіс (10,10).

Росіянин Євген Лук"яненко завершив змагання у стрибках з жердиною з особистим рекордом 5,91 метр. Після першої спроби, як зазначив після змагань сам спортсмен, він відчув, що зможе стрибнути на 6,01. Але втома, яка накопичилася по ходу змагань, завадила йому показати такий високий результат. Не пішли змагання у Москві у Максима Мазурика. Його результат - 5,41 метр.

У потрійному стрибку також у чоловіків словак Дмітрій Валукевіч встановив національний рекорд - 17,46 метрів.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Снігур та Рабченюк перемогли на "Меморіалі братів Знаменських"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути