неділя, 05 червня 2011 10:57

Смородська звільнила наставника "Локомотива"

Смородська звільнила наставника "Локомотива"

Президент "Локомотива" Ольга Смородська прийняла рішення звільнити головного тренера залізничників Юрія Красножана, повідомляє "Спорт Экспресс".

Причиною такої несподіваної кадрової перестановки стали навмисні, на думку Смородської, помилки, допущені наставником у підготовці, визначенні стартового складу і заміни, зроблені в домашньому матчі 11-го туру чемпіонату Росії з "Анжі". Нагадаємо, що зустріч завершилася поразкою москвичів з рахунком 1:2.

Своє рішення розлучитися з Красножаном президент "Локо" озвучила в бесідах з багатьма гравцями "червоно-зелених" та поінформувала про це членів ради директорів клубу. Передбачається, що як мінімум до літньої паузи в першості тренувати залізничників буде Володимир Мамінов. При цьому не виключено, що Красножан у разі звільнення з "Локомотива" очолить "Ростов".

Додамо, що президент "Локомотива" відмовилася від коментарів на цю тему. "Я не коментую чутки", - сказала Смородська. Відмовився спілкуватися з журналістами і Красножан. 

Зараз ви читаєте новину «Смородська звільнила наставника "Локомотива"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути