вівторок, 14 грудня 2010 11:59

"Локомотив" очолив тезка Сьоміна

"Локомотив" очолив тезка Сьоміна

Новий головний тренер московського футбольного клубу "Локомотив" Юрій Красножан підписав контракт на два з половиною роки. Таким чином, Красножан буде працювати з командою впродовж сезону-2011/12 і сезону-2012/13. Офіційно Красножан буде представлений в якості наставника "Локомотива" 14 грудня. Про це пише газета "Советский спорт".

Як уточнює видання "Спорт-Экспресс", допомагати Красножану в "Локомотиві" будуть Борис Чирва та Павло Кулаєв, які працювали у тренерському штабі наставника в нальчикському "Спартаку".

Красножан приступив до роботи в "Локомотиві" 8 грудня. Однак переговори про контракт тривали після цього ще тиждень.

Красножан з 2004 року працював головним тренером нальчикського "Спартака", який в чемпіонаті Росії сезону-2010 посів шосте місце. Після закінчення сезону Красножан залишив "Спартак", який очолив колишній тренер "Локомотива" Володимир Ештреков.

Пост наставника "Локомотива" звільнився 30 листопада 2010, коли з московського клубу був звільнений Юрій Сьомін, під керівництвом якого "Локомотив" завершив чемпіонат країни на п'ятому місці.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Локомотив" очолив тезка Сьоміна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути