вівторок, 21 серпня 2007 12:21

Сліпа гольфістка забила м"яч зі 130 метрів

Американка Шейла Драммонд, що втратила в зір в 1982 році, граючи в гольф, потрапила в лунку першим же ударом. Відстань від місця удару до лунки складала більше 131 метра. 53-річна Драммонд упевнена, що вона стала першою сліпою жінкою в історії, якій підкорилося подібне досягнення, повідомляє Лента.Ру з посиланням на Reuters.

Драммонд, що входить в раду директорів Асоціації сліпих гольфістів США, встановила рекорд в гольф-клубі Mahoning Valley Country Club, розташованому в місті Лейтон (штат Пенсільванія). Відзначимо, що американка встановила рекорд в дощову погоду.

За словах Драммонд, зазвичай їй допомагає завдавати ударів її чоловік, вказуючи гольфістці напрям, в якому потрібно завдавати удару. Проте на полі клубу Mahoning Valley спортсменка грала сотні разів, і їй не було потрібно допомоги чоловіка. Драммонд втратила зір 25 років тому через діабет.

Зараз ви читаєте новину «Сліпа гольфістка забила м"яч зі 130 метрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути