вівторок, 20 липня 2021 18:27

Шкурін не допоміг. Чому "Динамо" програло "Атлетику"

Шкурін не допоміг. Чому "Динамо" програло "Атлетику"
Іньякі Вільямс забив єдиний гол у матчі. Gettyimages.com/

У контрольному матчі "Динамо" програло "Атлетику" з Більбао - 0:1.

Що потрібно знати про гру у Швейцарії?

Два склади від Мірчі Луческу. Наставник "Динамо" використав два різні склади в кожному з таймів.

"Атлетик" використав своїх зірок. У матчі взяли всі найсильніші гравці "Атлетика" на чолі з Іньякі Вілльямсом. Відсутній був тільки воротар Унаї Сімон, який відпочиває після участі в Євро.

Гра невисокого рівня. Швидкості на полі не були високими. Команди створили обмаль моментів біля воріт суперників. Гра була в середині поля.

Контратака вирішила долю матчу. Динамівці втратили м'яч у середині поля, що обернулося швидкою атакою, яка завершилася пропущеним м'ячем.

Пресинг Більбао. "Атлетик" намагався високо зустрічати киян. Якщо в першому таймі з Миколою Шапаренком динамівцям удавалося ще уникати втрат і пересувати м'яч, то після перерви гра команди Луческу стала прогнозованою.

Атака "Динамо" провела слабку гру

Команді Луческу не вистачало свіжості. Динамівці працюють на зборах уже майже місяць. "Атлетик" тільки починає підготовку до сезону. У плані фізичних кондицій іспанці мали свіжіший вигляд.

Інертна атака. Атакувальна лінія "Динамо" нічого не показала. Віктор Циганков багато помилявся. Зовсім загубився Беньямін Вербич. Не посилив гру Богдан Лєднев. Ілля Шкурін залишився відірваним від півзахисників. За матч кияни нічого гострого не створили біля воріт суперника.

Слабка гра новачків "Динамо". Ілля Шкурін провів на полі тільки 30 хв. і його замінили. Денис Антюх загубився на лівому фланзі. Потенційний новачок Владислав Кулач нічого не показав, окрім жовтої картки.

21 липня київська команда в повному складі переїде на додатковий третій мінізбір в Австрії, де тренуватиметься і проведе два контрольні поєдинки.

23 липня підопічні Луческу зіграють з німецьким "Уніоном", зустріч відбудеться в місті Кематен і почнеться о 18:00 . А 26 липня запланований спаринг з іспанським "Вільярреалом" у місті Куфштайн, початок о 17:30.

1 серпня "Динамо" зіграє в першому турі УПЛ проти "Вереса".

Зараз ви читаєте новину «Шкурін не допоміг. Чому "Динамо" програло "Атлетику"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути