понеділок, 06 грудня 2021 10:42

Скрипник відмовився очолити збірну України

Скрипник відмовився очолити збірну України
Віктор Скрипник очолює "Зорю" із літа 2019 року. Фото: ФК "Зоря"

Наставник "Зорі" 52-річний Віктор Скрипник відмовився очолити збірну України після того, як з команди пішов Андрій Шевченко.

Скрипник не захотів суміщати роботу в клубі та національній команді.

"Після того, як пішов Шевченко зі збірної України мені пропонували очолити національну команду. Але я на контракті у "Зорі". І хоч президент луганців був готовий дозволити поєднати ці посади – я не вважаю, що правильно поєднувати. Ти або робиш щось одне добре, або ні. Це не правильно. На цьому вся дискусія закінчилася.

Я намагаюся професіонально відпрацьовувати контракт. "Зоря" – це те місце, де я почуваюся впевнено та добре. Гордий, що треную зараз цю команду. Те місце, яке ми зараз посідаємо, важко захищати рік у рік. Проте ми все одно намагаємося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нестримний Мудрик - "Шахтар" розтрощив ФК "Львів"

Та команда, яка в мене є зараз – найкраща у моїй тренерській кар'єрі. Недаремно їх називають "мужиками". Коли у них щось не виходить, у них прокидається заряд. Мене це мотивує ще більше віддаватись роботі. Я хочу щодня приходити на тренування, щоб побачити гравців та знову з ними працювати.

Чи буде у мене ще можливість попрацювати зі збірною України? Все може бути – це футбол, і загадувати наперед немає сенсу. Немає нічого неможливого", – сказав Скрипник у програмі BurBuzz.

Віктор Скрипник очолює "Зорю" із літа 2019 року. Контракт тренера з клубом чинний до літа 2022 року. У поточному сезоні команда займає четверте місце.

У наступному матчі "Зоря" зіграє проти "Буде-Глімт" у матчі Кубка конференцій.

Олександр Петраков замінив Андрія Шевченка на посаді тренера збірної України. Наставник отримав контракт до кінця 2022 року.

Зараз ви читаєте новину «Скрипник відмовився очолити збірну України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути