Ексклюзиви
четвер, 28 серпня 2008 14:26

Скоро у продажу з"явиться горілка "Хіддінка"

Скоро у продажу з"явиться горілка "Хіддінка"

Ім"ям головного тренера збірної Росії з футболу Гуса Хіддінка планується назвати горілку. В середині серпня 2008 року компанія "ОСТ-АКВА" подала в Роспатент заявки на реєстрацію товарних знаків "Хіддінка" та Hiddinka для випуску алкогольних напоїв.

Директор зі стратегічному маркетингу компанії "ОСТ-АКВА" Олександр Афіногенов припустив, що бренд отримає популярність серед "патріотично налаштованих споживачів". За словами Афіногенова, плани з виробництва напою розглядатимуться в середині вересня.

Плани ОСТУ викликали обурення фонду "Національна академія футболу", який фінансує контракт Хіддінка. Голова правління фонду Сергій Капков погрозив компанії судом в тому випадку, якщо у продажу з"явиться горілка "Хіддінка". За словами Капкова, Хіддінк веде здоровий спосіб життя і не дозволить випускати алкогольний напій, названий його ім"ям.

У червні 2008 року збірна Росії під керівництвом Хіддінка завоювала бронзові медалі чемпіонату Європи. Росіяни дійшли до півфіналу, де поступилися іспанцям, які стали переможцями турніру.

"Ведомости"

Зараз ви читаєте новину «Скоро у продажу з"явиться горілка "Хіддінка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути