пʼятниця, 20 червня 2008 14:07

Скитання Агахови продовжуються

Нігерійський нападаючий англійського "Уігана" Джуліус Агахова підписав трирічну угоду з турецьким "Кайсеріспором".

Необхідно зазначити, що 26-річний екс-форвард донецького "Шахтаря" в 20 матчах за "Уіган" так і не відзначився жодним забитим м"ячем і тепер шукатиме щастя з скромним турецьким клубом, який виграв в останньому сезоні Кубок Туреччини і тому прийме участь в нинішньому розиграші Кубка УЄФА.

Закріпитися в англійському клубі йому не вдалося через численні травми. Форвард також перестав викликатися в табір збірної Нігерії, за яку забив 14 м"ячів.

Джуліус поставив свій підпис під контрактом у присутності представників турецької преси. В прес-конференції також взяв участь генеральний менеджер "Кайсеріспора" Сулейман Хурма, який підкреслив, що "здійснити трансфер футболіста з англійської прем"єр-ліги нелегко".

"Ми підписали з Агаховою трирічний контракт. Раніше з ним було підписано попередню угоду. Дякую всім, хто допоміг нам здійснити цей трансфер", - заявив Хурма.

А сам Агахова перш за все зазначив, що щасливий від свого переходу в турецький клуб.

"Кайсеріспор" - команда з великими цілями. Я доб"юся тут великого успіху. Мене заспокоює те, що в команді є ще чотири футболісти з африканським корінням. І тому я не відчуватиму тут себе самотнім", - підкреслив нігерійський нападаючий.

Football.ua
Зараз ви читаєте новину «Скитання Агахови продовжуються». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути