Ексклюзиви
вівторок, 10 травня 2011 13:06

Скандальний Балотеллі помирив школярів

Скандальний Балотеллі помирив школярів

Італійський нападаючий англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" Маріо Балотеллі виступив у якості миротворця у конфлікті між школярами, повідомляє Offthepost.info.

Балотеллі, який відомий своїми скандальними витівками, під час тренування звернув увагу на те, що один юний мисливець за автографами в денний час доби перебуває не в школі. Розпитавши хлопчика і його матір, італієць з'ясував, що хлопчина не відвідує навчальний заклад, оскільки його там кривдять.

Балотеллі вирішив, що зобов'язаний втрутитися і виправити ситуацію. На автомобілі гравця всі троє відправилися в школу, і форвард зажадав зустрічі з завучем. Італійський футболіст примусив школяра розповісти про причини конфлікту, після чого жертва і його кривдник потиснули один одному руки.

Балотеллі кілька разів потрапляв у ситуації, які шкодили його іміджу. Наприкінці березня він метав дротики в гравців молодіжної команди "городян". Машину італійця евакуювали за порушення правил паркування у Великобританії три десятки разів. Кожен його вихід на поле - це потенційна червона картка. Виступаючи за "Інтер", талановитий футболіст був, м'яко кажучи, не в пошані в міланських уболівальників.

Зараз ви читаєте новину «Скандальний Балотеллі помирив школярів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути