середа, 09 вересня 2009 12:52

Скандальна бігунка Семеня спробувала себе в ролі гламурної красуні (ФОТО)

Автор: dailymail.co.uk
 

Південноафриканська бігунка Кастер Семеня сприймає скандальну ситуацію, що склалася навколо її статевої приналежності, всього лише як жарт, пише британська газета Guardian з посиланням на південноафриканський гламурний журнал Youmagazine.

"Бог зробив мене такою, і я себе приймаю такою, яка є, - заявила Семеня. - Я - це я, і я собою горджуся".

Нагадаємо, що тест на визначення статі Семеня було ініційовано Міжнародною асоціацією легкоатлетичних федерацій (IAAF) під час чемпіонату світу в Берліні після того, як з"явилися чутки, що 18-річна бігунка швидше чоловік, ніж жінка. До такої думки громадськість та її суперниць підштовхнули незвичайні для дівчини статура, розвинена за чоловічим типом, будова обличчя і дуже низький голос.

За даними РІА "Новини", в ПАР спортсменку, яка повернулася після переможного чемпіонату світу, приймали як героїню. Один з плакатів фаната, який зустрічав її в аеропорту, свідчив: "Семеня - наша перша леді в спорті".

Протягом цієї підтримки в останньому номері журналу Youmagazine була опублікована стаття із заголовком "Вау, подивіться тепер на Кастер!", проілюстрована фотографіями спортсменки, одягненої в модний дизайнерський одяг, з професійним макіяжем і шикарними коштовностями. "Ми зробили з сильної дівчинки гламурну - і їй це подобається!" - затверджують організатори фотосесії.

Сама Семеня також зазначила, що зміна спортивної форми на стильний одяг справила на неї враження. "Я б хотіла носити плаття частіше, але у мене немає такої можливості, - відзначила спортсменка. - Раніше я сама ніколи не купувала собі одяг, це робила для мене моя мама. Але тепер, коли я знаю, як можу виглядати, я б хотіла одягатися так частіше. І ще я б хотіла навчитися робити макіяж".

Остаточні результати гендерного тесту, проведеного в Берліні, поки що невідомі. За заявою генерального секретаря IAAF П"єра Вайса, зробленою 20 серпня після перемоги Семеня в чемпіонаті, вони повинні з"явитися за два-три тижні.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Скандальна бігунка Семеня спробувала себе в ролі гламурної красуні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути