Ексклюзиви
неділя, 08 квітня 2018 14:58

Скандал в українському футболі: директор "Арсеналу" побив футболіста

Скандал в українському футболі: директор "Арсеналу" побив футболіста
Поєдинок "Арсенала" і "Десни" завершився бійкою. Фото ФК "Десна"

Екс-президент Професіональної футбольної ліги (ПФЛ) Святослав Сирота розповів про брутальну поведінку директора "Арсеналу" Олександра Москаленка після матчу з "Десною" в першій лізі України.

"Крім моря емоцій, пов'язаних з самим матчем, встиг відчути себе у 90-х. Мало того, що на лаві запасних знаходився директор Арсеналу, хоча він не був внесений в заявку, і що йому там робити?

Його місце в ложі почесних гостей, де йому було приготовлено зручне крісло, але він мабуть спочатку планував свої незаконні дії, і відразу після фінального свистка прямо з лави запасних пішов з'ясовувати стосунки з арбітром, і більш того, він почав бити гравця Десни і погрожував йому фізичною розправою! Не знаю, що він там говорив суддям, але, думаю, що те ж саме, що і футболістові Десни".

Також він зазначив, що не тільки керівництво дозволило собі вільності.

"А ще побачив, як гравець Арсеналу після забитого гола побіг до ультрас Десни, почав показувати непристойні жести і кричав їм, що вони всі будуть у нього... навіть незручно повторювати його слова. І його щире здивування, коли він був вилучений за це", - написав Святослав Сирота на своїй сторінці у Facebook.

Поєдинок претендентів на підвищення в класі - київського "Арсеналу" і чернігівської "Десни" завершився результативною нічиєю - 3:3.

Зараз ви читаєте новину «Скандал в українському футболі: директор "Арсеналу" побив футболіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути