Ексклюзиви
середа, 18 вересня 2019 20:11

"Сіті" розтрощив "Шахтар" – 6:0

"Сіті" розтрощив "Шахтар" – 6:0
Ісмаїлі забив один із двох м'ячів "Шахтаря" у ворота підопічних Гвардіоли

Три останні сезони "Шахтар" неодмінно грає в Лізі чемпіонів проти англійського "Манчестер Сіті". І лише раз гірники святкували перемогу в матчі, який для підопічних Гвардіоли нічого не вирішував.

Першу гру на півночі Англії грали в 2017 році. "Шахтар" поступився у впертій боротьбі – 0:2.

У тій групі гірники сперечалися за друге місце з "Наполі", бо "Сіті" виграв 5 стартових поєдинків і вбив інтригу. Італійці претендували на друге місце й відставали від "Шахтаря" на 3 бали.

В останній грі "Шахтар" приймав "Сіті"в Харкові. Гвардіола виставив напіврезервний склад. Гірники відкрили рахунок на 26 хвилині. Бернарду вдався чудовий кручений удар у дальню дев'ятку – 1:0. Ще за 5 хвилин на виході помилився голкіпер "Сіті" Едерсон і Ісмаїлі відправив м'яч у порожні ворота – 2:0.

І лише на останній доданій хвилині гравці чемпіона Англії відквитали один гол з пенальті – 2:1. "Шахтар" продовжив боротьбу в Лізі чемпіонів.

У сезоні 2018-19 боротьби не вийшло. У Харкові хлопці Гвардіоли розтрощили "Шахтар" – 3:0, а в Манчестері вчинили справжній погром – 6:0. Допоміг їм у цьому й арбітр, який призначив пенальті там, де його й близько не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зіграли суперники українських клубів у єврокубках

"Шахтар" спробував посперечатися за друге місце, але не зумів обіграти "Ліон" у домашній зустрічі й вибув до Ліги Європи.

Зараз ви читаєте новину «"Сіті" розтрощив "Шахтар" – 6:0». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути