понеділок, 16 вересня 2019 12:43

Як зіграли суперники українських клубів у єврокубках

Як зіграли суперники українських клубів у єврокубках
"Манчестер Сіті" зазнав першої поразки у сезоні

Цього тижня починаються матчі групових раундів Ліги чемпіонів і Ліги Європи. Розпочне першим серед українських команд "Шахтар", який у Харкові прийме "Манчестер Сіті".

У суботу команда Гвардіоли сенсаційно програла "Норвічу" 2:3. Олександр Зінченко відіграв весь матч на позиції лівого захисника. "Динамо" Загреб вдома мінімально перемогло "Істру" 1:0, а "Аталанта" на останніх секундах вирвала перемогу в "Дженоа". Український півзахисник Руслан Малиновський провів всю гру на лавці запасних.

"Динамо" у четвер зіграє на "Олімпійському" проти "Мальме". У чемпіонаті Швеції суперник киян переміг "Норрчемпінг" із рахунком 1:0. "Копенгаген" програв у гостях "Хобро" 1:2, а "Лугано" розгромила "Лозанна" 3:0.

Перший суперник "Олександрії" німецький "Вольфсбург" зіграв у гостях унічию з " Фортуною" 1:1. "Гент" розгромив "Мехелен" 3:0. Перший гол на рахунку українця Романа Яремчука. "Сент -Етьєн" зіграв внічию 2:2 проти "Тулузи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фонсека здобув першу перемогу на чолі "Роми" в Серії А

У чемпіонаті України "Динамо" зазнало домашньої поразки від "Десни" 1:2. "Шахтар" вирвав перемогу у "Зорі" 4:3, а "Олександрія" перемогла "Дніпро -1" 2:0.

Зараз ви читаєте новину «Як зіграли суперники українських клубів у єврокубках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути