четвер, 03 квітня 2008 14:17

Сімнадцятий Кубок Співдружності з футболу обов"язково відбудеться

У Таврійському палаці Санкт-Петербурга пройшло засідання Ради Міжпарламентської Асамблеї держав-учасників Співдружності незалежних держав.

Одним з питань порядку денного було питання щодо підсумків шістнадцятого Кубка Співдружності, який проходив в Санкт-Петербурзі минулого січня. Перед присутніми виступив перший віце-президент Російського футбольного союзу Микита Симонян, який відзначив, що даний турнір є у своєму роді унікальним, а також сприяючим зміцненню футбольних зв"язків на пострадянському просторі. Від імені керівництва РФС Симонян завірив, що Кубок Співдружності проводитиметься і надалі.

Досить важливим моментом стало рішення про підтримку урядами країн СНД команд-учасниць Кубка Співдружності і всього турніру в цілому.

Переможцем останнього Кубка Співдружності став клуб "Хазар-Ленкорань" (Ленкорань, Азербайджан), який у фінальному матчі з рахунком 4:3 переміг "Пахтакор" (Ташкент, Узбекистан).

"Спорт сегодня" 
Зараз ви читаєте новину «Сімнадцятий Кубок Співдружності з футболу обов"язково відбудеться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути