Ексклюзиви
понеділок, 20 червня 2011 09:43

"Дуже багато чекали від збірної України" - Каніболоцький

"Дуже багато чекали від збірної України" - Каніболоцький

Розгромна поразка від збірної Іспанії стала останньою для українців у фінальній стадії чемпіонату Європи серед молоді. Для виходу у півфінал команді Павла Яковенка треба було перегравати головних фаворитів турніру в Данії, однак вже до перерви рахунок був 0:2 на користь суперника.

Вилучення Дениса Гармаша і ще один гол із пенальті остаточно добили збірну, гравці якої після матчу перебували не в найкращому гуморі.

"Не завжди все складається так, як хочеш. Важко грати проти такої команди. Вважаю, на цьому турнірі іспанцям немає рівних, і вони з легкістю стануть чемпіонами", - пояснив причину поразки воротар українців Антон Каніболоцький.

"Планували розпочати гру від оборони. Першу половину зустрічі завершити на нуль, а там вже дивитися, шукати своє щастя попереду, але не склалося, - поділився капітан планом на гру з лідером групи В. - Важко діяти в меншості проти команди, з якою нелегко битися і повним складом. Опустилися голови, оскільки результат був далеко не на нашу користь".

Із нинішнім поколінням української "молодіжки" пов'язували великі надії, але реальність виявилася суворішою.

"Журналісти видавали нам великі аванси, і ми теж сподівалися вдало виступити, як мінімум вийти з групи. Але це футбол, так вийшло", - нарікав після матчу півзахисник "Ворскли" Володимир Чеснаков.

"Напевно, дуже багато від нас чекали. Цей тиск передався гравцям", - додав Каніболоцький.

"Не багато таких команд, які нав'яжуть свою гру Іспанії. В основному всі будуть діяти на їхніх умовах. Ми старалися, сподівалися, але не вийшло, - висловив свою думку Чеснаков. - Із першого матчу пішло все не так як хотілося. Ми задоволені другою грою, але не загальним результатом".

Незважаючи лише на одне очко за підсумками трьох зустрічей, Каніболоцький намагався знайти привід і для позитиву.

"Це в будь-якому випадку позитивний досвід. Не кожен день доводиться виступати на такому рівні. Кожен футболіст для себе винесе щось корисне з цього турніру", - підсумував 23-річний воротар.

Яковенко підтримав своїх підопічних, заявивши, що йому не соромно за них.

Зараз ви читаєте новину «"Дуже багато чекали від збірної України" - Каніболоцький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути