неділя, 02 жовтня 2011 18:07

"Шахтар" зігнав злість на "Зорі"

"Шахтар" зігнав злість на "Зорі"

Донецький "Шахтар" на "Донбас-Арені" у матчі 12-го туру української прем'єр-ліги розгромив луганську "Зорю" з рахунком 4:1.

Команда Анатолія Чанцева дуже впевнено почала матч, скориставшись втомою "гірників" після напруженого єврокубкового матчу з кіпрським АПОЕЛом посеред тижня і відсутністю ряду основних гравців донецької команди.

Вже на другій хвилині Маду потрапив у штангу воріт П'ятова, а регулярна напруга біля воріт чемпіона України завершилося взяттям воріт "Шахтаря" на 21-й хвилині. Мілько виграв верхову боротьбу у Степаненка при подачі з кутового і відправив м'яч у правий нижній кут.

Через пару хвилин Каменюка і Хомченовський могли забити ще по голу і зробити рахунок розгромним в матчі, через що Мірчі Луческу довелося вже в першому таймі провести доленосну заміну і випустити на поле Вілліана.

Саме завдяки швидкісному і технічному бразильцеві "Шахтар" відігрався під завісу першого тайму: Дуглас Коста в дотик замкнув простріл Вілліана з правого флангу.

У другому таймі в атакуючих діях процвітали тільки "гірники". Але другий м'яч у свої ворота "Зоря" "привезла" собі сама: Хомченовський помилився при передачі на партнера і вивів один на один з Шуховцева Селезньова, який відзначився на 50-й хвилині.

На 62-й і 70-й хвилинах "Шахтар" провів ще два чергових м'яча завдяки активності Вілліана: спочатку бразилець прострілив на Селезньова, який оформив дубль, а потім Едуардо учетверте змусив капітулювати луганську команду.

Україна. Прем'єр-ліга

12-й тур

"Шахтар" (Донецьк) - "Зоря" (Луганськ) - 4:1

Голи: Мілько, 21 (0:1), Коста, 44 (1:1), Селезньов, 50 (2:1), Селезньов, 62 (3:1), Едуардо, 70 (4:1)

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" зігнав злість на "Зорі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути