Ексклюзиви
середа, 18 березня 2015 09:20

Шевченко відвідав тренування "Шахтаря"
9

Фото: shakhtar.com

Легендарний форвард київського "Динамо" Андрій Шевченко, який в ці дні проходить в Києві заключний етап навчання на тренерських курсах з отримання ліцензії PRO, перетнувся з донецьким "Шахтарем" під час тренування цієї команди.

"Гірники" проводили планове заняття на полі стадіону імені Баннікова, розташованого безпосередньо біля будівлі Будинку футболу, де навчається Шевченко, і володар "Золотого м'яча" вирішив не уникати можливості привітати тренера і гравців "Шахтаря", які опинилися в безпосередній близькості від нього.

Останнім часом Шевченко з сім'єю проживає в Лондоні, і в Києві буває не часто.

"Я поки не розглядаю пропозиції про роботу, хоча вони є. Мені потрібно закінчити для початку тренерські курси. Потім відпочину трохи, все зважити і буду приймати рішення щодо подальшої кар'єри.

Не забувайте, що у мене четверо дітей, яким потрібно приділяти багато уваги і займатися їх вихованням. Так що я нікуди не поспішаю", - сказав Андрій, який у четвер стане тренером з дипломом PRO.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко відвідав тренування "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути