четвер, 08 листопада 2007 16:25

Шевченко став шостим в десятці найбагатших футболістів року

Журнал "Four Four Two" підрахував доходи футболістів, які виступають в англійській Прем"єр-лізі або мають підданство Великобританії. Список найбагатших футболістів очолив Девід Бекхем, який грає за американський клуб "Лос-Анджелес Гелаксі". За останній рік він заробив 112 мільйонів фунтів стерлінгів (235,7 мільйона доларів), повідомляє www.lenta.ru.

Друге місце із значним відставанням від Бекхема зайняв форвард "Ньюкасла" Майкл Оуен (37 мільйонів фунтів), а третью-четвертую позиції поділили Роббі Фаулер і Уейн Руні (по 30 мільйонів). П"ятим в списку найбагатших футболістів виявився захисник "Портсмута" Сол Кемпбелл (28 мільйонів).

Шосте місце зайняв український форвард "Челсі" Андрій Шевченко, який заробив за останній рік 25 мільйонів фунтів стерлінгів. Стільки ж і у захисника "Манчестер Юнайтед" Ріо Фердинанда.

Три останні позиції в першій десятці найбагатших футболістів зайняли Райан Гіггз (23 мільйони), Міхаель Баллак (18 мільйонів) і Стівен Джеррард (15 мільйонів). 
Зараз ви читаєте новину «Шевченко став шостим в десятці найбагатших футболістів року ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути