вівторок, 06 листопада 2007 13:49

Шевченко: "Динамо" поверне минулу велич

Нападаючий "Челсі" Андрій Шевченко заявив, що уважно стежить за виступом київського "Динамо" в чемпіонаті України та Лізі чемпіонів, повідомляє sports.ru.

- Я до цих пір вважаю цей клуб своїм, і так буде завжди. Я люблю "Динамо" і кожного тижня стежу за його результатами. Звичайно, зараз у киян непрості часи, але це великий клуб, і я впевнений, що швидко він знов заграє на колишньому рівні.

- Мене здивувала відставка Дем"яненка. Навіть небагато шокувала, враховуючи успіхи, яких він досяг з "Динамо", особливо в минулому сезоні. Хоча, варто визнати, старт цього сезону був для клубу невдалим. Сабо залишиться до тих пір, поки на це місце не знайдуть кого-небудь іншого.

- Але на майбутнє "Динамо" я дивлюся з оптимізмом. У клубі достатньо талантів, щоб повернути минулу велич. Звичайно, буде потрібно час, але це обов"язково відбудеться.

- Динамо" - це поки молода команда, яка знаходиться на стадії становлення, а Ліга чемпіонів - найсерйозніший турнір в світі. Звичайно, немає нічого неможливого, але потрібно залишатися реалістами: "Динамо" потрапило в дуже сильну групу. Команда програла три перші матчі, і зараз її чекає у відповідь матч з "Манчестер Юнайтед". "Динамо" потрібна перемога, але, напевно, краще, на що можна сподіватися, це нічия. "Манчестер Юнайтед" укомплектований висококласними футболістами, чий рівень перевершує рівень гравців, з якими кияни зустрічаються кожного тижня в чемпіонаті України. У Києві зараз багато нових гравців, і я не впевнений, що вони зіграються перед матчем з манкуніанцями, - говорить Шевченко.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко: "Динамо" поверне минулу велич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути